Tijdens de opleiding Geestelijke Heelkunde, die Petri de la Croix bij mij heeft gevolgd, heb ik haar leren kennen als een zeer leergierige, krachtige warme persoonlijkheid. Vanaf het moment dat zij vol in haar kracht kwam te staan ontpopte zij zich als een zeer krachtige wijze healer en coach. Petri is een innovator in de complementaire gezondheidszorg. Zij zal nog voor heel veel mensen het verschil gaan maken. Ik ben dan ook erg dankbaar dat ik heb kunnen bijdragen aan haar groei en ontwikkeling en hoop in de toekomst nog heel veel met haar te kunnen samenwerken in het scholen en helen van mensen en kennis uitdragen over de werking van het menselijk energiesysteem.

Marianne Looij , Heremitage Opleiding Centrum (Directeur/Opleider/Healer)

Petri heeft een gave om een omgeving en een sfeer zo prettig te maken, dat eigenlijk iedereen onmiddellijk ontspant. Dat komt niet alleen door haar vriendelijke en warme persoonlijkheid, maar bijvoorbeeld ook haar aandacht voor de locatie en de inrichting en alle bijkomende factoren.

Dezelfde zorgvuldigheid en aandacht betracht ze met haar cliënten in haar consults. De client staat 100% centraal, en Petri is dienstbaar aan de client en de hulpvraag. Tegelijk is ze wel duidelijk in haar communicatie, en vermijdt ze de confrontatie niet. Maar het al gecreëerde vertrouwen en de veiligheid maken het voor cliënten makkelijker een lastige boodschap van haar te ontvangen.

Lastig aan de manier van werken van Petri is dat ze voor een groot deel zwijgend haar werk doet, en dat er niets zichtbaar is voor de client. Een wat minder gevoelige client heeft daardoor geen idee wat ze heeft gedaan, en of er wat is gebeurd, en moet vertrouwen op wat Petri heeft verteld. Het feit dat Petri dingen vertelt die heel raak zijn helpt wel in het vertrouwen dat er ook heling heeft plaatsgevonden.

Ik vind het erg bewonderenswaardig en wijs dat Petri onnodige zaken juist NIET communiceert, om een client emotioneel niet meer te belasten dan nodig. Dat bewijst voor mij ook hoe het welzijn van de client bij Petri voorop staat. Maar dat maakt het wel lastiger voor Petri om een client te laten beseffen wat ze allemaal ziet en doet. Ik heb daar veel respect voor.

Soms is de heling direct merkbaar, zoals bijvoorbeeld bij mijn dochter die direct van haar zware nachtmerries was verlost, zo zwaar dat ze niet meer durfde te gaan slapen. Daarnaast was ze heel erg verzwakt, emotioneel/psychisch en fysiek. We hebben meer gedaan dan alleen Petri vragen om hulp, maar na haar consult is wel de ommekeer gestart.
Vaak is het helingsproces dat Petri in gang zet op een zo diep niveau, dat het een aantal weken tot maanden kan duren voor veel zaken ook in de fysieke wereld gaan veranderen. Sommige cliënten verbinden deze veranderingen dan niet meer aan het werk dat Petri heeft gedaan.

Als ik cliënten naar Petri doorstuur en intercollegiaal overleg is toegestaan door client, dan blijkt steeds dat Petri haar vinger direct op de zere plek kan leggen. En dat haar manier van verwoorden en kijken voor mij weer bijdraagt aan het vervolg van mijn traject met cliënten. Nog nooit heb ik een analyse van Petri teruggekregen die voor mij de plank missloeg of waar ik niks mee kon. En omgekeerd blijk ik vaak tegen cliënten die zij naar mij doorstuurt exact dezelfde dingen te zeggen over hun emotioneel/psychische blokkades en problemen, die zij ook heeft gezegd, zonder dat wij tevoren hebben overlegd.

Na observatie van veel cliënten weet ik dat Petri van alles in gang zet, maar ook dat cliënten dat soms dus niet beseffen, dat ze de veranderingen niet koppelen aan het consult met Petri enige maanden geleden. Dat geldt vermoedelijk niet voor de cliënten die wel een tijd regelmatig bij haar komen, omdat dan het proces automatisch bewuster zal zijn.

S.W. (Collega Coach/Therapeut)

3 á 4 maal per jaar kom ik bij Petri voor een energetische behandeling. Vooral op momenten dat ik het gevoel heb dat ik vast loop en e.e.a. niet meer doorstroomt voel ik de behoefte om een afspraak met haar te maken. Tijdens zo’n behandeling krijg ik meer inzicht in vragen waar ik mee rond loop, patronen die spelen en de oorzaak van blokkades in mijn lichaam. Na afloop voel ik me vaak lichter en energieker, beter gegrond en kan ik weer verder. Ik heb het idee dat zo’n behandeling mij verder helpt in mijn ontwikkeling/ transformatieproces.

Een aantal jaren geleden heeft zij ook mijn dochter behandeld. Zij is een heel gevoelig en sensitief meisje dat met name in haar puberteit, veel moeite had met het aangeven van grenzen en omgaan met emoties. Aan het begin van de puberteit ontwikkelde ze een eetstoornis (anorexia, waar ze overigens met behulp van therapie overheen kwam), verder had ze regelmatig paniekaanvallen en beschadigde zij zichzelf. Toen ze 18 was had ze een zeer destructieve relatie met een man en zij raakte meer en meer van zichzelf verwijderd. Ze sliep nauwelijks en raakte zo geblokkeerd dat zij nauwelijks meer kon eten. Zij geloofde op dat moment helemaal niet in energetische behandelingen maar wilde het op mijn aanraden toch proberen. Tijdens de eerste behandeling viel ze zowaar in slaap en na afloop was ook de blokkade in haar keel verdwenen, ze voelde weer honger en kon weer eten. Dit was het begin van een klim omhoog. Nu is zij, mede door hulp van Petri, uitgegroeid tot een zelfstandige dame, die op twintigjarige leeftijd werkt als zelfstandige. Ook zij krijgt nog regelmatig een ‘onderhoudsbeurt’ waarna ze zich veel beter voelt.

Birgitte, Leerkracht speciaal onderwijs en massage therapeut

Mijn healing met Petri was heel fijn om te doen. We hebben serieuze zaken besproken, maar ook gelachen! Na de healing voelde ik me super, alsof ik op een roze wolk zat. Ik raad het iedereen aan om te doen die niet helemaal lekker in zijn vel zit, last heeft van een trauma of gewoon van wat nieuwe energie voorzien wil worden! Om eerlijk te zijn, was ik in het begin wat sceptisch, maar het werkt echt. Ik heb me voorgenomen om zeker ieder half jaar te gaan en ik merk ook echt wanneer ik er weer aan toe ben. Iedereen zou het een keer moeten doen, al is het alleen maar voor de ervaring: waanzinnig!

Anouk, student

Dank je wel Petri, ik heb tegenwoordig een heel andere man op de bank! Hij is veel minder gestrest en is veel relaxter. Heel erg blij mee 🙂

Rosa, verpleegkundige

Beste Petri, Graag zou ik een afspraak voor een healing bij je plannen voor mijn dochter van 15.
We zijn vorig jaar samen bij je gekomen, vanwege haar benauwdheid. De huisarts had toen astma gediagnostiseerd, wat ikzelf een iets te snelle conclusie vond. Door jouw healing heeft ze sindsdien geen last meer van benauwdheid gehad; echter speelt het nu weer op wanneer ze zich inspant.
Hopelijk kun je haar met een opfrisbeurt weer verlicht en vrij laten voelen…

Mascha

Een healing bij Petri de la Croix is erg inspirerend. Ze is een erg bijzondere en warme vrouw. Ik heb meerdere behandelingen ondergaan. Ik vind de behandelingen heel rustgevend en tijdens de behandelingen voel ik de energie door mijn lichaam stromen. Tijdens elke behandeling kwam er daarnaast bij Petri belangrijke informatie door, waardoor zij bepaalde energie blokkades/lekken e.d. kon helen. Dit werkt weer door in mijn fysieke lichaam, waardoor ook mijn fysieke klachten verminderen. Het bijzondere is dat tijdens elke behandeling een ander aspect naar voren kwam en geheeld kon worden. Na de behandelingen voel ik me veel energieker en meer in balans. Mijn hoofd zit minder vol met gedachten en ik voel me rustiger. Ook mijn fysieke klachten verminderen en het bijzonder is dat met elke behandeling weer een ander aspect van mijn energetische en fysieke lichaam wordt geheeld.

Ik kan iedereen een healing bij Petri aanbevelen, met name nu wij het met zijn allen zo druk hebben in deze hectische samenleving. Naast het feit dat je je door een healing energetisch en fysiek beter gaat voelen, geeft deze je ook veel inzicht in belangrijke levensvragen waarvan je zelf niet altijd bewust bent.

Suzan, rechter

Ik heb mijn pillen niet meer genomen. De nachten was ik heel veel wakker, maar niet somber of moe overdag. En vannacht heb ik gewoon geslapen! Ik ben echt enthousiast en dankbaar dat jij dit kunt!

Linda, remedial teacher

Ik had al vele jaren last van migraine, waardoor ik regelmatig gedoemd was om in bed te blijven liggen, zonder licht en geluid. Daarnaast had ik ook langere tijd van misselijkheid en maagklachten als gevolg van een helicobacter pylori-infectie. Maar na een healing bij Petri ben ik nagenoeg af van deze soms toch wel ontwrichtende kwalen! Het was niet zo dat ik me in een keer ‘genezen’ voelde, maar als ik terug kijk naar de afgelopen periode (circa 6 maanden) dan kan ik concluderen dat ik sinds de healing geen migraine heb gehad en dat de maagklachten ook zo goed als verdwenen zijn.

Marjolijn, Projectmanager bij medische uitgeverij

Na 2 sessies bij Petri ben ik van mijn paniekaanvallen af. Wonderlijk en fantastisch! Mijn huisarts was ook verbaasd.

Peter, consultant

Na jouw healing voelde ik me niet meer moe en depressief, heerlijk! Ik begon me pas na drie maanden weer moe te voelen en ik kreeg zware schouders, dus ik maakte opnieuw een afspraak. Wederom kreeg ik weer meer energie na de healing. Een echt oppepper! Maar ook jouw advies heeft me een eind op weg geholpen.

Jacqueline, advocate

Nadat ik al drie jaar last had van huiduitslag en al een half jaar van netelroos, ben ik bij Petri terecht gekomen. Zij ontdekte dat er veel energie bij mij wegstroomde en heeft dit gereset. Na twee weken kwam mijn hele leven op zijn kop te staan: het bleek dat ik al drie jaar samenwoonde met een narcist en daar ging dus mijn energie heen. Door Petri heb ik mijzelf weer gevonden en start ik een nieuw leven. En mijn allergie? Die is over!!!

Kristan, Storemanager

Petri heeft het vermogen om zich zonder waarde-oordeel te verplaatsen in jou als mens, waarbij een veilige omgeving een eerste voorwaarde is. Ze is actief, persoonlijk en toch met gepaste afstand betrokken bij de persoon die tegenover haar zit. Door de healings die ik door haar heb mogen ervaren, heb ik ontdekkingen gedaan, waardoor ik bepaalde handelingen van mijzelf beter kan plaatsen. In de healings komen aspecten uit het verleden en heden aan de orde. Ik vond deze aanpak erg fijn. Voor iedereen een aanrader om te doen! Ervaar hoe er meer rust en balans in je energie komt!

Monique, Re-integratiecoach

Hi Petri! Even een berichtje om je een hele fijne vakantie te wensen maar ook om je nogmaals te bedanken! Ik vond het ten eerste super gezellig om je weer te zien en ten tweede voel ik me een stuk beter nadat je mij behandeld hebt. Ik heb geen hormoonzalf meer aangeraakt, heb geen jeuk meer en word niet meer wakker met dikke ogen. Dus super blij! Goeie reis en geniet ze!

Liesbeth, Visagiste

Met mijn moeder gaat het spectaculair goed! Ze is de middag na jou volledig ingestort voor een paar uur, volgens mijn vader was dat heftig… en alles wat jij had gezegd was raak, of ik jou van te voren soms van alles had verteld !?! En nu gaat het dus super! Je bent echt heel goed!!

Sophie, therapeut/coach

Ik wilde even met je delen dat ik het roer wat betreft werk heb omgegooid en mijn eigen bedrijf ben gestart.
Ik ben ervan overtuigd dat dit deels te maken heeft met mijn twee bezoeken aan jou afgelopen jaar. Ik ben je daar extreem dankbaar voor en hoop binnenkort weer een keer bij je te kunnen komen. Ik vond het bijzonder bij je en gaf me zoveel kracht om door te zetten en te geloven in mijn eigen kracht en overtuiging. Heeft soms wel flink wat weerstand gegeven in mijn directe omgeving 😉 maar ik heb doorgezet.
Dankbaar ben ik!

Mariska, visagist